Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Frissítés okozhat ilyet?

Frissítés okozhat ilyet?

Figyelt kérdés

Asus kb 4 éves laptopom tegnap este felajánlotta hogy van egy nagyobb frissítés szerűség és hogy mikor induljon újra.

Beállítottam mai nap déli 12 re

El is kezdte minden rendben ment, nekünk közben el kellett mennünk itthonról, ezért a laptopot bekapcsolva hagytam hogy frissítse le magát.

Most kb 3 órája értünk haza, és a következő látvány fogadott:

Az asztal betöltődik az ikonokkal, mappákkal együtt

Majd lefeketedik a kép 1,1 és fél mp re, majd elölről. Meg sem lehet nyitni semmit sem mert fekete lesz a kép mindig.

A gépnek előtte semmi problémája nem volt, kissé lassú volt de minden rendben ment. Most használni sem lehet.

Gondolom most újratelepítés kell majd, se kíváncsi lennék hogy ez akkor most a frissítés műve-e. Valamint hogy a jövőben jövő frissítésekben ezek után hogyan bízzak meg.

Veletek volt már hasonló? Nem vagyok technikai zseni, nem értek a gépekhez, remélem minél hamarabb le tudjuk zavarni a dolgokat, de a válaszokra kíváncsi lennék! 🙂

2020. nov. 21. 22:04
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és azt nem írtam, de windows 10 ről van szó!
2020. nov. 21. 22:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha előtte valóban nem volt semmi baja, akkor egyértelmű. Bár azért érdemes lenne átnézetned szervizben, vagy valami igazán jó szakival. Mert én pl a megjelenése óta használok Win 10-et kb 5 féle gépen volt már és soha egyiken sem volt bajom a frissítésekkel.

Ami persze nem jelenti azt, hogy a Windows frissítés hiba mentes, hiszen a Microsoft is elismerte.

Én inkább olyan 50-50 re tippelnék, azért van sok hibás gép is, no meg a warez win.

Lehet driver probléma is, mert mondjuk az új frissítéssel nem kompatibilis, de sok minden más is akár hardveres is.

Lényeg én nem ásnám el teljesen a Microsoftot lég lesz azt derékig is. :-)

2020. nov. 22. 06:55
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!🙂

Hát igen lehet teljesen más probléma is csak ugye mivel nem tapasztaltam semmit nem gondoltam erre.

Na mindegy valakit gyorsan kell keritenünk aki újrarakja mert ha véletlen online oktatásra váltanánk nagyon megszívnám😀

2020. nov. 22. 09:22
 4/5 anonim válasza:
A vga kártya driverét próbáld meg frissíteni!
2020. nov. 25. 21:55
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi😁

Újra lett rakva azóta minden rendben, már volt is egy kisebb frissítés de minden rendben zajlott🙂👍

2020. nov. 29. 02:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!