Windows 10-en az idő elállítódott és automatikusan nem áll át sehogy, már nagyon sok mindent megpróbáltam és utána néztem és nem sikerül. Van ötletetek, hogy mit kellene még megpróbálni?
Ha beállítottad manuálisan,és nem megy,akkor ne állítsd át automatra.
Ha legális a win verzió,akkor majd helyrejön egy idő mulva,vagy a frissitgetésekkel javítják,mert ez szerver problema.
beállítottam manuálisan, kb 10 mp-et késik a rendes időhöz képest, be van kapcsolva az automatikus idő és nem állítódik el de nem állítja át magát a rendes időre.
Tegnap még jó volt meg eddig, mai nap beszereltem 4 rendszer hűtő ventilátort a gépbe, nem tudom hogy ennek lehet-e köze hozzá
Újratelepítés előtt még nézz rá erre:
az első 3-at már csináltam egyedül a 4-et nem még
De most beállítottam manuálisan pontosan másodpercre az időt, aztán bekapcsoltam az automatikus időt, újraindítottam kétszer is a gépet és még jó mindig, csak ha mondjuk elállítom manuálisan és rámegyek az automatikusra akkor nem állítja át magát ez a gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!