Miért nem jelenik meg az ncore-on, hogy futtotaom a torrenteket?
Figyelt kérdés
Eddik tökéletesen jó volt, mindig kiírta, hogy hány torrentet futtatok. Most meg azt írja ki, hogy nem futtatok egyetlen torrentet sem. Már frissítettem a torrenteket, mindent, de akkor sem. Közben a torrentek között írja, hogy most is seedelek. Majdnem 6MB/s-al seedelek most is, de az ncore-on azt írja, hogy nem futtatok egyetlen torrentet sem.2020. nov. 20. 12:11
2/4 anonim válasza:
Szia! Egyeske vagyok.
Nálam "elindult"! Bár változatlanul azt jelzi az nCore, hogy áll a seedelés, "stopped", de a már eltelt időt már számolja a "hátravan" oszlopnál! :)
Nálad is?
3/4 A kérdező kommentje:
Ugyan ez
2020. nov. 20. 13:21
4/4 anonim válasza:
Engem sikerült megnyugtatnia az egyik hozzáértő válaszadónak.
Már mindent csinál az nCore, csak 2,5 , 3 órás spétje van, már csak néhány sorban jelzi, hogy áll, a legtöbbje már "seed".
Ami lényeg: megy a visszaszámlálás ott is , ahol még a "stopped" jelzés van.
Illetve a statisztika rovatban minden nullán áll, nem jelzi a "Lehetséges hit'n'runok" számát sem, de biztosan azt is korrigálja idővel... ! https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerde..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!