Mit csináljak, hogy a play store-os alkalmazásom többen letöltsék?
Figyelt kérdés
Pénzt nem szeretnék költeni hirdetésre. Gyakorlatilag 2 letöltés van rajta, abból egy én vagyok, egy pedig a faterom, aki nem is tud róla, hogy ráraktam a telefonjára2020. nov. 19. 20:07
2/8 anonim válasza:
Keress oldalakat, ahol lecikkezik, írj rájuk röviden, lényegretörően, de persze udvariasan, hogy esetleg érdekelheti őket. Ha nem totál free, akkor könnyen lehet, hogy ajánlanod kéne valamit.
3/8 anonim válasza:
Netán ha itt nyilvánosban nem is, privátban átdobhatnád pl nekem a
Google Play-es linket ;D
4/8 anonim válasza:
Jah, nekem is elküldheted, én ki tudom tenni egy csopiba, ott sokan vannak, biztos valaki le is töli.
5/8 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel, szinte a kutya se látja, de iylen az App Store is nem csak a Play Store.
6/8 anonim válasza:
Küldj nekem is linket, talán tudok kicsit ötletelni neked tippeket, hogy mondjuk valós keresésekre minőségi találat tudjon lenni.
7/8 anonim válasza:
Nem küld senkinek sem valamiért.
8/8 anonim válasza:
Jah valamiért az ilyen kérdést feltevő emberek rejtélyes módon eltűnnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!