Mi lehet a gond? A monitorom nem működik egyes játékoknál.
Na tehát az a problémám, hogy amikor elindítok egy játékot, akkor a monitorom ezt írja ki:
Attention Out of range
H:91.1 KHz V:85.0 Hz
Az óta van ez, mióta videokártyára új hűtést szereltek.
Gondolom, nem a hűtés a probléma, ha nem az hogy kivették a gépből. Persze alapból ez sem lenne gond.
A gépemen az összes videó beállítás elveszett emiatt. Tehát a felbontás, KHz stb. Mindent újból állítottam
be, de ezek szerint valami még mindig nem stimmel .
A monitorom felbontása 1280x1024. Eddig ez volt a maximum, most megjelent a beállításoknál az 1600x1200
is. Ha rá állítom ugyan azt írja ki, csak más számokkal a monitor. A hertz-nél is sok új lehetőség jött, elő.
A monitorom amúgy 60 herzten van.
Idáig csak kettő játékkal volt gondom, a dirt 2 pár hete még tökéletesen ment, most pedig a just cause 2 is
ezt csinálja, pedig tegnap még ment.
Ja és a többi játék gond nélkül megy., itt gondolok a gta4-re, starcarft2-re. Tehát valószínűleg valami a
monitorral van, ,ami amúgy egy elég régi darab.
És még valami, a játékoknál is általában 1280x1024 felbontásban vagyok, de van egy kettő ami 1024x768-
ban fut.
Ezt majdnem elfelejtettem:
A monitorom játék közben néha, csak úgy kikapcsol, majd visszajön. Van amikor a képernyő fele eltűnik, és ki kell nyomnom a monitort, majd újból indítani hogy normális legyen a kép. Gondolom ez is össze függ.
Aki tud segíteni, vagy volt hasonló problémája és megoldotta, azt kérem segítsen, köszi.
Mégvalami az előbbi előtt:
Az eszközkezelőben töröld ki a monitort (ne a megjelenítőt!), és indítsd újra a gépet.
Nem szervizben volt. Csak elvittem egy közeli számtech boltba. Ott kivették a kártyát, leszedték róla a ventilátort(el volt törve), kitisztították, és rakták bele egy újat .
Tehát a gép be se volt kapcsolva.
Azért kipróbálom amit mondtál.
Hát sajnos nem jött be, és az is egyre gyakoribb hogy a képernyő egy pillanatra kikapcsol játék közben.
Lehet hogy haldoklik a monitor?
Na szereztem egy másik monitort, ugyan az...
Vigyem vissza a boltba, vagy valami ötlet?
Hát sajnos a játékok beállítását nem találom. Gondolom arra gondolsz hogy a játékon belül, de ugye ez nehéz, mert nincs monitor :)
De, én is gyanítom hogy a frissítéssel van gond.
Csak azért nem értem mert pár napja még működött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!