Edius vagy Vegas?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben (az online oktatás miatt) egyre több videót kell felvennem, amit vágnom is kell. Eddig a Vegas régebbi verziót használtam, de gondolkozom azon, hogy lecserélem. Tudnátok véleményt mondani (esetleg másik programot ajánlani)? Kíváncsi vagyok, hogy melyik program a jobb. Köszönöm a segítséget!

2020. nov. 11. 13:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább Movavi :)

Sokkal felhasználóbarátabb felülete van, alapértelmezetten van beleépítve csomó nocopyright aláfestő zene, áttűnés effekt, jó pár egyedi introt tudsz vele csinálni. Borzasztó egyszerű a kezelhetősége az egész programnak.

Van ingyenes verziója ha előbb ki szeretnéd próbálni de akár lehet az egész ingyenes különböző úton módon (persze ha érted mire gondolok :D).

2020. nov. 14. 15:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem az Edius jobban bejött. De ízlések és pofonok.
2020. nov. 14. 19:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Blender. Ingyenes, profi.

Ilyet: https://www.youtube.com/watch?v=hymtATx1QXw például sem Vegasban, sem Ediusban nem csinálsz. Persze ha csak vágásról van szó, arra tökéletesen elég egy nagyon egyszerű vágóprogram, nem kell hozzá Vegas szintű szoftver

2020. nov. 15. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!