Miért nem ismeri fel az egeret (Labtec mini optical glow mouse) a laptopom (Dell vostro)?
Figyelt kérdés
Nem kaptam hozzá CD-t és nem is kellett feltelepíteni. A használati utasításban is az volt, hogy csak bedugom, és kész... működött is 1 évig hibátlanul, és tegnap délután minden ok nélkül használat közben kiírta, hogy "Az USB-eszközt nem lehet felismerni". Próbáltam valamilyen illesztőprogramot letölteni hozzá, de nem volt jó semmi. Gondoltam rá, hogy lehet vírusos lett, de lefutattam egy keresést, és semmit nem talált. Nem értem mi lehet a baj...2010. aug. 10. 12:21
1/2 anonim válasza:
próbálj ki egy bármilyen más egeret, ha azt kezeli akkor az egereddel van a baj. Ha azt se, akkor jó eséllyel az alaplappal.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi, másik egérrel jó lett, akkor majd valamit az egérrel kell csinálnom
2010. aug. 10. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!