Miért ad ki "szirénázó" hangot a gépem?
Hello,
az lenne a problémám,hogy este használtam a gépet,s egyszer csak lefagyott,majd mikor újra indítottam,akkor szirénázó hangot ad ki,s nem hagyja abba,nem lép tovább.
Nemtudom,mit jelent ez a hang,ilyet még nem tapasztaltam.Remélem valakinek van rá megoldása,vagy tipp,mi lehet ez a gond.
köszi előre is.
Valami elromlott. :P
Nem tud postolni az adatlap. Az a "szirénázás" a gép hibakódja. Ha leírod, hogy milyen típusú adatlapról van szó, és hogy milyen időközönként, milyen ütemben sípol, akkor lehet, hogy meg tudjuk mondani, hogy mi a problémája az alaplapnak.
A gép XC Cube Edition,tudtommal nincs benne semmi változás.nemtalálom a papírjait,h milyen van benne.de szerintem az.
a hangot neg feltöltöttem ide,nem a legjobb minőség,de hallani.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
SZERINTEM a tápegységgel van a baj pucold ki és ha utána sem jó mérd meg valamivel a feszültségeket hogy jók e
SÁRGA KÁBEL 12V
Piros 5V
Narancs 3.3V
Kék -12V
Fehér ( ha van) -5V
Fekete GND
Utánanéztem, elvileg ez CPU túlmelegedést, vagy egyéb CPU problémát jelent. Nézd meg, hogy pörög e a cpu ventilátora, ill. esetlegesen egyéb ventilátorok, pl chipset hűtőé.
Ha pörög, akkor sajna marad a szerviz. Bár ha megtalálod a kezelési útmutatóját, akkor az alapján még egy cmos resetet kipróbálhatsz, de annak se adok sok esélyt. :(
cseréltem benne másik procit,ami sokkal kisebb,de nem lett jobb,sőőt.
sűrűbben és hangosabban,kicsit másképp "szirénázik".
akkor most mi lehet a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!