Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek használtam kb...

Szerintetek használtam kb mennyiért vehetik be/ számítják be nekem ezt a gépet?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem,mert ha szerintetek keveset adnak érte akkor meg se próbálom. Igazából én eladással nem szeretnék bajlódni,ahol átvesznek használt gépeket oda meg csak úgy tudok eljutni,ha megkérek valakit vigyen el kocsival. Feleslegesen nem akarok szaladgálni.

PU: intel core I5 4690 (4 mag, @3,5 Ghz, 3,9Ghz turbo)

Ram: 8gb ddr3

Mobo: Fujitsu lap lga 1150 foglalattal, usb 3.0-val

Vga: Sapphire rx 470 8 gb

HDD: 500gb Toshiba SSHD 100/100 (8 gb flash cache+ 500gb HDD)

Táp: 250 watt Fujitsu táp

Köszi a segítséget!

2020. nov. 4. 12:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Bontsd meg és alkatrészenként add el. Egybe gépért nem fognak neked akkora összeget fizetni amit szeretnél, de az alkatrészeket árulhatod reális áron, így több vevő többet fog neked fizetni összesen.
2020. nov. 4. 12:55
 2/2 anonim ***** válasza:

Bátor dolog volt OEM PC-be a hyári 250W-os táp mellé RX-470-et tenni.

Mindenesetre egy bolt szerintem kb 35 ezret adna érte. Jóesetben átnézetik és kiporoltatják a szervizesükkel, rádobnak még 15-20 ezret, plusz még rájön az ÁFA és így árulják majd kb 70 ezerért.

2020. nov. 4. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!