Az IP címéről "lenyomozhatom" melyik városból írt a zaklatóm?
Figyelt kérdés
A honlapomon állandóan trágár hozzászólásai vannak, már nagyon elegem van belőle. Sejtem ki lehet, de nincs rá bizonyítékom. Csak azt kéne megtudnom, hogy melyik városból írt, más nem kell.
Köszi a válaszokat!
2010. aug. 9. 19:16
1/6 P.O.C. válasza:
Nem, azzal max szolgáltató szervereinek helyét tudhatod meg. A legtöbb Internet szolgáltató dinamikus IP-t használ, vagyis nem mindenki mindig ugyan azt az IP címet osztja ki.
2/6 anonim válasza:
Próbáld ide beírni az IP-t, ez kiadja (legalábbis a szolgáltatóig, proxy-ig)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megvan. :D
2010. aug. 9. 20:07
4/6 anonim válasza:
NEM!
csak a szolgáltató székhelyének a helyét (város, település) mutatja meg, ami esetemben több mint 100Km -re van, a tényleges lakhelyem, és az Internet igénybevétele helyszínétől
5/6 anonim válasza:
Nekem otthon ~15km-t téved minden ilyen tracker, a cégnél 200km-t...
Szóval gyakorlatilag nem. Az ország legalább stimmelni szokott. Ja, és mobilnetnél meg akárhol lehet.
6/6 A kérdező kommentje:
A sajátomat elég pontosan lenyomozta az az oldal, elég lett volna azt megtudni melyik megyében lakik az emberke, mert már volt egy "gyanúsítottam". Beigazolódott.
2010. aug. 10. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!