Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A windows 7 tűzfala meg...

A windows 7 tűzfala meg vírusirtója már semmit sem ér?

Figyelt kérdés

Adott egy kétmagos intel proci ,egy 120gb ssd,4gb ram milyen vírusirtót lenne érdemes rá rakni,hogy ne fogja a gépet de ne is valami gagyi legyen és leginkább ingyenes kéne.Meg néztem egy tűzfal programot mert nem tudom a windows 7 tűzfala az jó védelem e még.

Ezt néztem [link]

Gondolom egy jó vírusirtóval meg ezzel a tűzfal programmal gondolom egy jó védelmet össze lehetne hozni.

2020. okt. 31. 12:30
 1/6 anonim ***** válasza:
57%
Nem támogatott oprendszerre tökmindegy mit raksz fel, az védtelen marad.
2020. okt. 31. 13:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Az Emese definíciók még jönnek

[link]

De inkább 3.fél vírusirtóját használj, mert maga az Emese se frissül már..

2020. okt. 31. 13:56
 3/6 A kérdező kommentje:

1/

Utána olvastam a vírusírtó készítők még 2022-ig nem szüntetik meg rá a támogatást,a free firewallnál is említve van a windows 7.

2020. okt. 31. 17:55
 4/6 MolotovPunk ***** válasza:
2022-ig a vírusirtók többsége működik Win7-en,mivel addig még támogatják a rendszert.A windows10 frissítések pedig sokszor feleslegesek egy átlag gépen.Főleg,ha még hibásak is azok.
2020. nov. 1. 15:54
 5/6 MolotovPunk ***** válasza:
2020. nov. 1. 15:56
 6/6 A kérdező kommentje:

4/

Na és szerinted a free firewall amit linkeltem az is mehet fel?

2020. nov. 1. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!