Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha a szerelő elviszi az...

Ha a szerelő elviszi az SSD-met tud rá wibndows-t rakni?

Figyelt kérdés
Szerelő elviszi az egyik gépet mert nagyobb ssd-t vettünk és a 120 gb már nem elég.Tehát ami most van benne 120 gb-os arra ő tud rakni win 10-et úgy hogy utána az én gépembe bedugjuk és bios-ba beállítjuk h arról bootoljon és a a régi win 10-et ami vinyón van csak letötöljük?

2020. okt. 30. 16:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Persze, csak a driverek telepítésére kell vigyáznia ugyanis amely gépen feltelepíti rá a Win-t és amit a Win automatikusan telepít driverként, az nem lesz jó a te gépedre, de ha megtudja oldani hogy a Windows ne telepítsen az SSD-dre drivereket hanem utólag kelljen rárakni akkor természetesen megoldható
2020. okt. 30. 16:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Tehát ha jól értem a régi ssd-re nem win10-et, hanem win10 teleppítőt rakna? Lehetni lehet, de nincs egy pendriveod erre..? 8-()

[link]

2020. okt. 30. 18:01
 3/4 A kérdező kommentje:
Ugy ertettem hogy ssd-re detelepiti a win 10-et aztn en csak radugom a gepre
2020. okt. 30. 20:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Telepítéskor ezen ablak után újraindul a gép.

[link]

Ha ekkor újraindítás helyett kikapcsolják a gépet és kiveszi az ssd-t, akkor az átrakható a te gépedbe és ott fejeződik be nálad a telepítés.

Ne én inkább Macrium Reflect Freevel átklónoznám az egész rendszert a régi lemezről az újra. Egyszerűbb és minden megmarad. A régi lemez meg törölhető.

[link]

2020. okt. 30. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!