Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tudok 2 monitort ugy megcsinal...

Tudok 2 monitort ugy megcsinalni hogy az eggyik monitoron pl:Google van es a masikon meg pl:gta?(hdmi-splitter-rel!)

Figyelt kérdés
Gondolkodok hogy veszek egy monitort. Megneztem a videokartyam es lattam hogy csak egy hdmi kabel fer bele ezert utana kerestem a hdmi splitter nek, es hat ha minden igaz az mukodne is...Es arra hasznalnam a dupla kijelzot hogy az eggyiken pl videot nezek a masikon meg pl jatszok...Meglehet csinalni? Hogy?

2020. okt. 25. 17:48
A kérdező szavazást indított:
Meglehet csinalni. :)
Nem lehet megcsinalni.
Meg lehet de mashogy
9 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy kimenet, hdmi splitter ugyan azt a képet tudja 2 monitorra elosztani.
2020. okt. 25. 18:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Ilyet csak displayport tud, és ahhoz is kell, hogy legyen a monitoron displayport KImenet is.
2020. okt. 25. 18:26
 3/6 anonim ***** válasza:

A splitterek csak tükrözésre jók, egyedül DP chainable ahogy felettem írták, spéci monitorokkal, de téged ez nem érint.

Ilyesmivel megoldható, ez egy borzasztó gyenge USB-s videokártya gyakorlatilag:

[link]

1920x1080 böngészéshez elég lehet, "usb 3.0 to hdmi" néven találod őket, de ne tévesszen meg, ezek nem 'adapterek' hanem videokártyák, a legolcsóbbal semmire sem fogsz menni.

2020. okt. 25. 18:33
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem simán. A két monitorra kiterjeszted a képernyőt és az egyikbe áthúzod a böngésző ablakát, a másikban marad a játék kb. ennyi lehet.
2020. okt. 26. 06:47
 5/6 anonim ***** válasza:
35%
Javítsatok ha én is rosszul gondolom.
2020. okt. 26. 06:48
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul gondolod, oda vissza kommunikálnak HDMI jelnél, így csak az egyik monitort fogja látni a videokártya. Tehát egynek küld jelet, és azt osztja ketté, mindkettő ugyan azt a jelet kapja majd, ezért csak tükrözésre jó.
2020. okt. 26. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!