Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van egy facebookom de nem...

Van egy facebookom de nem tudom milyen emaillel regiztem, hogy tudhazom meg?

Figyelt kérdés

Van vagy 30 emailem és kb 20 fajta jelszó kombináció amit használok. Hogy tudnám megtudni hogy milyen emaillel regiztem, hogy max 20 probalkozasbol be tudjak lepni?

(Játekra használtam azt a facet és nem akarom a jatekot ujra kezdeni)

Nem adtam meg teleofnszámot es semmi valos adatot. Nincsenek rajta ismeroseim és ha minden igaz nem kuldtem neki uzenetet. Képeim vannak kint. Csak a korabbi laptopomról használtam, ami már nem kapcsol be.

2020. okt. 25. 16:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Régebben én úgy is betudtam lépni, hogy a facebook címem használtam e-mail címnek, ami egy egyedi azonosító. Már nem tudom milyen formátumba volt, vagy hogy kellett megadni, de ugye az is hozzád van rendelve és azzal a jelszó párosaal beengedett. Nem tudom, hogy még működik-e.
2020. okt. 25. 16:49
 2/2 A kérdező kommentje:
:o ha ilyen tényleg van még, az király lenne
2020. okt. 25. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!