Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Télen hátizsákba dobott...

Télen hátizsákba dobott laptopot mennyi idő után lehet bekapcsolni munkahelyre vagy hazaérkezve?

Figyelt kérdés
Ugye ismert jelenség, hogy hidegről behozott dolgok lepárásodnak hazaérve, kell idő, míg elkezdheted használni őket. Eddig soha nem volt hasonló szcenárió a pakliban, most először jön szóba mint reális lehetőség. Aki csinál hasonlót: te mennyit vársz? Hogy oldod meg, hogy minél hamarabb biztonsággal lehessen dolgozni vele?
2020. okt. 25. 16:15
 1/5 anonim válasza:
fél-1 óra.
2020. okt. 25. 16:22
 2/5 anonim ***** válasza:

én 10 éven keresztül használtam így laptopot.

ahogy beértem kapcsoltam is be, mert kellett...

ha nagyon hideg volt kint, rátettem a radiátorra :D

2 laptopot használtam el így, mindkettőnek a kijelző kábele adta meg magát. más bajuk nem lett

2020. okt. 25. 17:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Hacsak nem szauna a munkahelyed, és nem 2 órákat gyalogolsz a hidegben, akkor nem lesz baja.

Én a laptoptáskába egy törülközőbe csavarva tettem, sose volt vele gond.

De ha mégis azt tapasztalnád hogy csorog rajta a pára, egy hajszárító megoldja.

2020. okt. 25. 22:41
 4/5 anonim ***** válasza:
en minden elektronikus eszkoz eseteben legyen az uj vagy hasznalt varok vele az erkezestol (haza vagy munkahely) szamitva legalabb fel orat. Az pont eleg atoltozni,esetleg meg egy kávéra.
2020. okt. 26. 11:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Én úgy szoktam, hogy beérek, amíg iszok egy kávét, stb. addig várok, ez kb 15 perc.

Ha hazaérek, ugyanez, amíg átöltözök, meg megcsinálom az alap dolgokat hagyom, aztán használom.

Mondjuk a kocsiban sem hűl le annyira.

2020. okt. 30. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!