Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen lézernyomtatót vegyek...

Milyen lézernyomtatót vegyek itthoni felhasználásra?

Figyelt kérdés

Főként olyat nyomtatót szeretnék venni, ami tud nyomtatni, szkennelni és fénymásolni. Lehetőleg olcsó legyen bele a toner és sokáig bírja.

Brothereket nézegettem, azokba olyan 8eft-10eft körül van a toner és 1500 oldalt tud nyomtatni, ellenben mondjuk egy HP-vel amibe 20eft fölött van a toner és csak 1000 oldalt tud nyomtatni.

2020. okt. 21. 20:23
 1/8 anonim ***** válasza:

Vegyél ilyet [link]

Utángyártott patronnal olcsobban nyomtatsz mintha lézert vennél. Minősége is jo.

2020. okt. 21. 20:59
 2/8 anonim ***** válasza:

[link]

hozzá pedig:

[link]

1.27Ft/oldal ár szerintem elég jó

2020. okt. 22. 00:30
 3/8 xtrememenő válasza:
Szerintem tintasugarasat vegyél otthonra.
2020. okt. 22. 10:45
 4/8 A kérdező kommentje:
Én is néztem ezt a Brother nyomtatót és nagyon jónak tűnik. A toneren kívül kell még valamit cserélni?
2020. okt. 22. 10:48
 5/8 xtrememenő válasza:
Az lézernyomtató. Én tintasugarasat ajánlanék otthonra, Canon márkájút, az bevált.
2020. okt. 22. 10:52
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
én pedig lézert. nem tudom miért ajánlja mindenki a tintasugarasokat. nekem volt több is. folyton beszáradtak és minőségük is alulmaradt a lézerhez képest. annyi, hogy maga az eszköz olcsóbb, de fenntartásra nekem többe került mint a lézer. színesből is inkább lézert vettem utána
2020. okt. 22. 12:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Az első tipjét nézd meg, keress rá, hogy mennyi az utángyártott patron.

Félig meddig igazad van, régebben valóban olcsobb volt a lézer és nem szárad be. De már fejlődött a technika, tintasugarasok felveszik a versenyt a lézerrel. Néha azért nem árt nyomtatni havi pár lapot.

2020. okt. 22. 12:54
 8/8 anonim ***** válasza:
60%

Ha mindenki tintásat javasol, akkor már inkább egy tankosat vegyél:

[link]

2020. okt. 22. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!