Szeretnék vásárolni egy laptopot a közeljövőben. Az alábbiak közül melyik lenne a legjobb a Telekomnál?
Azt leszögezném, hogy benne vagyok ebben a témában, tehát értek hozzá. Viszont a laptop processzoroknál nemtudom, hogy melyik mennyivel jobb, mert azokkal sosem foglalkoztam. Üzleti és otthoni felhasználásra szeretném venni. Üzleti alatt csak annyit értek, hogy munka, tehát az üzemidő legyen a lehető legtöbb.
Memóriánál inkább a minimum 8GB kéne, és tárhelynél se legyen kevés, ezekkel nincs gondom, mert van amiben van SSD és HDD is ezek között, de az SSD legyen az alap.
Játékra nem lenne használva, de ha van benne GPU, akkor az csak előny. Méretben a 14" nemtudom mennyivel lenne rosszabb vagy jobb a 15,6"-nál, még nem próbáltam üzletben egyiket sem, hordozhatóságban a mostanimnál bármelyik jobb. A lényeg, hogy gyors is legyen, az akksija is fontos, tehát bírja a jó pár órát, kifinomult legyen és szép. Ha valakinek lenne infója, hogy karácsony közeledtével lenne e új fajta is később, akkor azt is megvárhatom. (Szó nélkül a Macbookot venném, csak jelenleg az nekem kicsit drágább, de az elől sem zárkózom el, maximum később vásárolnám meg azt)
Lenovo Ideapad Flex 5 14": [link]
Lenovo Idepad 3 15,6": [link]
Lenovo Ideapad 5 15,6": [link]
Macbook Air 13 2020: [link]
Asus Vivobook: [link]
Acer Aspire: [link]
A proci sosem garantált, hogy éppen melyik a jobb.
Amúgy ASUS párti vagyok első körben, utána Lenovo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!