Mi lehet a baja az asztali számitógépemnek?
Olyan baja van hogy a rendszer teljesen megáll és nem tudok lépni semmere a rendszerben, és hiába már újra is telepitettem számtalanszor Windows 10 64 bitessel de akkor se jó. Már volt szervízben is kitakaritották és újra pasztázták, és addig jó volt mikor hazahoztam a szervízből és azútán egy hónappal megint elkezdte, hogy kifagy a rendszer de ilyen 15-25 másodpercre és visszajön. Nem tudom még mi lehet a baja? de még a dll fájlokat is kihaggya. Teljesen tanácstalan vagyok.
Winchesterem: 1 TB Hitachi+ 500 GB Toshiba És a Toshiba-ra rakom mindig a rendszer mert amikor a szervízbe volt a Toshibát kaptam a szervízestől. A TR-s Hitachi 2015 ben vette anó a testvérem.
Processzor: AMD FX(tm)-6100 Six-Core 3,30 GHz A processzor valamenyivel idősebb mit a Wichester
Memoria (RAM): 8,00 GB Bulldozer
Keresésbe írd be, hogy Eseménynapló, nyisd meg
Bal oldalt Egyéni nézetekre jobb klikk
Egyéni nézet létrehozása
Naplózás: Utolsó 7 nap
Kritikus: Pipa
Napló szerint: Pipa mind
Ok
rendszer vissza állítás?
elég sok minden lehet
-vírus írtót töltenék le, futtatnám
-rendszer takarító program ami kitakarítja a felesleges fileket
-driverek ellenőrzése
Én írtam ki a kérdést!
Kritikus, Hiba és Figyelmeztetés felügyeleti események az összes felügyeleti naplóból. Mit csináljak ilyenkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!