Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Webkkamera trükkök?

Webkkamera trükkök?

Figyelt kérdés
Egész életemben kerültem a fényképezkedést, kamerázást. Sajnos 25 kg feljött rám, így még a tükröt is kerülöm. Viszont most online tanfolymra fogok járni, így elkerülhetetlen a video chat alkalmazása. Megpróbáltam és egyszerűen borzalom, amit látok! Esetleg van valami módszer,h például lekicsinyíteni a képet, vagy úgy beállítani a laptopot, h vékonyabbnak tűnjek?
2020. okt. 11. 09:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Leragasztod, és azt mondod hibás, van valami baja... tanulj meg hazudni.
2020. okt. 11. 10:00
 2/5 anonim ***** válasza:
71%
Van rá mód, hogy vékonyabbnak tűnj. Mondjuk az, hogy lefogysz. Vagy tanuld meg elfogadni magadat.
2020. okt. 11. 10:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem ajánlom, mert ha jön egy kis glitch és látják hogy oda-vissza váltogat rajtad a szépség filter, akkor nagyon le fogod magad járatni, és örök cikizés témája leszel. Ha ennyire zavar a saját látványod, akkor ragassz egy post-it jegyzetlapot a monitorodra, ahol láthatod magad. A többieket úgysem vered át, hiszen az életben úgyis látni fogják hogy nézel ki. Még egy indok hogy ne kamuzz, mert ha majd személyesen kell találkozni, és teljesen máshogy nézel ki az életben mint ahogy téged "ismernek", az megint gáz lesz.
2020. okt. 11. 10:08
 4/5 A kérdező kommentje:

Technikai megoldásra gondoltam., mert kell a video chat hozzá.

Ez még nem is jutott eszembe, h lefogyjak! Ez tényleg jó megoldás!

Csak ha egy betegség az alapja a hízásnak és szinte ha éhen halok, se mozdul lefelé a mérleg, akkor ha nem haragszol, ezt az ötletedet mellőzném.

2020. okt. 11. 10:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Vegyél fel fekete / fuggolegesen csikos polot. Az slankít
2020. okt. 11. 14:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!