Miért nem tölt be a css fájlom telefonon?
Figyelt kérdés
Rámásoltam a fájlokat egy pendrivera és egy mikro usb - usb átalakítóval rácsatlakoztattam a telefonomra a pendriveot. Megnyitottam a html fájl-t a telefonon de a css fájl nem tölt be. Jól linkeltem a css-t és egy mappában van a két fájl. Mi lehet a probléma?2020. okt. 9. 19:03
1/5 anonim válasza:
Meg kellene nézni pl Chrome Dev Tools-al, hogy jelez-e hibát a konzolon - és ha igen, mit.
Lehet az is, hogy a telefonod nem tudja kezelni a css fájlokat.
2/5 A kérdező kommentje:
minden jó és másik telefonnal sem működik
2020. okt. 9. 22:09
3/5 Argloss válasza:
Fájlkezelőből védett nézetben nyílik meg a fájlod, szóval semmi máshoz nem tud hozzáférni.
Ha azt akarod, hogy működjön, akkor teljes elérési úttal kell megnyitnod. A böngészőben megjelenő linknek valahogy így kell kinéznie:
file:///storage/emulated/0/weboldal/index.html
Most így hirtelen kipróbálva csak a telefon belső memóriájába másolva tudtam megnyitni, a pendrive-hoz nem tudott hozzáférni a böngésző.
4/5 A kérdező kommentje:
Én átraktam a telefonra a fájlokat de a böngésző sehogy nem éri el ha elérési utat írom be.
2020. okt. 10. 11:18
5/5 Argloss válasza:
Fájlkezelőben nézd meg az elérési útját (TotalCommander kiírja). Nem biztos, hogy a te telefonodnál is úgy van ahogy az enyémnél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!