Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy tudok GIF-hez egy rövidke...

Hogy tudok GIF-hez egy rövidke kis zenét adni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van esetleg ilyen app a telóra? Nagyon nem értek ezekhez, köszönöm előre is. :)

2020. okt. 9. 15:15
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

stb...

2020. okt. 9. 15:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
GIF-hez sehogy. Max videót csinálhatsz belőle, és ahhoz már adhatsz zenét, de az már nem GIF lesz, hanem AVI, MKV, MP4, stb.
2020. okt. 9. 17:21
 3/5 A kérdező kommentje:

Igen közben rájöttem, tehát videó formátumban is tökéletes nekem, csak nem tudom, hogy kivitelezzem. Amit első válaszadó írt, elég negatívak a vélemények az appról, noha láttam olyat, ami gif-et alakít át videóvá, de ott zenét is lehet alá tenni?

Gondoltam valaki vágja a témát, nyilván megfogom próbálni, csak szerettem volna tanácsot mielőtt mindenfélét letöltögetek. Köszi^^

2020. okt. 9. 17:36
 4/5 anonim ***** válasza:
2020. okt. 9. 18:34
 5/5 anonim ***** válasza:
ffmpeg-gel simán fél perc alatt meg lehetne csinálni. Dehát neked telóra kell...
2020. okt. 9. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!