Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Stereo beállítások windows...

Stereo beállítások windows 10-ben? Miért nem jó a stereo?

Figyelt kérdés

Nagyon régóta használom a fülesemet játékokra, zenére, stb..., de csak valahogy most tűnt fel, hogy nem stereo-ban szól.

Megpróbáltam átállítani, de már alapból stereo-ra volt állítva.

Két fülessel is kipróbáltam egy Sony fülhallgatóval, és egy HyperX Cloud II-vel. Mind a kettő stereo headset, és mégse stereoban szól egyik sem, így feltételezem nem ezekkel van a gond.

A Hang vezérlőpultban nem találok semmilyen beállítást ami ezzel kapcsolatos lenne, illetve ott van a hangszóró teszt ami jobb és bal részbe külön játsszik le egy kis dallamot, de mint már írtam itt nincs más lehetőség a stereon kívül.

A Laptopban egy combo-jack van ez nem tudom, hogy befolyásolja-e a stereo hangzást.

Ja és mikrofonból is most csak hirtelen a gép sajátját tudom használni, pedig tegnap még mindkettőt tudtam használni (Sony, Cloud)

Segítsetek légyszi! :)

2020. okt. 9. 14:28
 1/3 anonim ***** válasza:

"ott van a hangszóró teszt ami jobb és bal részbe külön játsszik le egy kis dallamot"

Igen? Vagy csak kellene neki?

2020. okt. 9. 22:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Csak kellene, mert sajnos nekem mindkettőbe egyformán lejátssza.
2020. okt. 11. 12:08
 3/3 A kérdező kommentje:
A mikrofon probléma megoldódott, a sztereó viszont még mindíg nem jó.
2020. nov. 13. 18:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!