Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Megjavithato egy olyan telefon...

Megjavithato egy olyan telefon aminek csak a toltesevel van gond?

Figyelt kérdés

Minden telom ugy romlik el, hogy egy ido utan nem tudom tolteni, mert a tolto bemenet "elhasznalodik", kontakthibas lesz. Mostani telom is ugy jart fel ev hasznalat utan, hogy ha feldugom toltore akkor eleve megkell talalnom azt a pontot ahol ugy van bent a kabel, hogy toltest is jelezzen a telo, de meg igy se biztos, hogy valoban tolt is.

Ja azt kihagytam, hogy ezt mar az uj toltokabellel produkalja a telom, mert az eredeti megadta teljesen magat.

Tehat: ilyen esetben mit lehet tenni? Vegyek megint egy uj toltokabelt, hatha az passzol? Vagy a szervizekben kicserelik a teloban a tolto aljzatot? Nert szerintem az is lehet, h rossz

2020. okt. 4. 12:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Szervizben megjavítják, de hacsak nem bizonyíthatóan a csatlakozó anyaghibájából történt, fizetős lesz. Nem tudom mit csinálsz ezekkel a telefonokkal, az enyémek 4 év után is kiválóak, az akku hamarabb döglik meg mint a töltő.
2020. okt. 4. 13:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Na igen. Legtobbet fekve szoktam telefonozni es mivel kozben folyamatosan toltom oket es a tolto alul van, igy mindig a telo a bedugott toltozsinoron tamaszkodik. Gondolom ez azert nem szakszeru megterheles. De nem tudom mashogy hasznalni, nem kenyelmes egyszeruen.
2020. okt. 4. 13:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Mar hogyne tudnad hasznalni?

Egy eves telo siman kibir par ora netezest tolto nelkul.

Vagy oldalra fekteted.

Wireless toltes ha lehetseges.

Magneses töltőfej.

Vagy nem telefonozol hason fekve.

Lehetoseg van, csak akarni kellene...

2020. okt. 4. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!