Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szombaton kezdődik az egyeteme...

Szombaton kezdődik az egyetemen a távoktatás, de a gépemen 10 perc után összeomlik a windows 7? Mit csináljak? Közöm sincs az informatikához.

Figyelt kérdés
Levelezős vagyok és az egyetemem bejelentette 2 hete, hogy távoktatásra állnak át. Pár napja akármit kezdek a laptopomon csinálni (pár éves HP), jön egy kék halál és utána újra indul, vagy rosszabb esetben utána megint kék halál. Mi ez és mit tudok vele addig kezdeni? Lány vagyok, 20 éves, felhasználói szinten értek csak a gépekhez. A háztartásban nincs olyan más gép amin tudnék tanulni. Apám nem tud most segíteni, barátom, fiú testvérem nincs, aki ért ehhez.

2020. szept. 30. 21:24
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Végül újra lett telepítve és megoldódott. Köszönöm a válaszokat!
2020. okt. 2. 13:44
 12/13 anonim ***** válasza:
Jó távtanulást.
2020. okt. 2. 14:06
 13/13 anonim ***** válasza:

Kékhalál az durva hibára is utalhat, nekem legutoljára évekkel ezelőtt volt kékhalálom, ram hibám volt.

Ha ismernélek, grátisz újratelepíteném neked. Nekem ez már szinte rutin, a szervizek meg általában csak lehúznak

...

20F

2020. okt. 4. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!