Mi alapján rangsorola fb app? van benne valami logika?
Figyelt kérdés
Mióta vannak ezek a "szobák", próbálom figyelni de nem jövök rá az algoritmusra.
ahogy látható a "történetek" felett megjelennek egy sávban ezek a szobák, és ugye ezzel az ismerősok képei
azt értem talán h aki online van, amellett zöld kör jelenik meg.
de mi alapján állít fel sorrendet?
azért érdekes számomra mert nekem olyan ismerősöket dob be folyton a sor elejére akikkel nagyon régen beszéltem messengeren vagy akár egyáltalán nem.
mi lehet az oka? van ebben valami logika a rangsorban?
(általában napokig ugyanazokat az ismerősöket listázza előre.)
2020. szept. 29. 18:47
1/3 anonim válasza:
Tekintve hogy semmilyen formában nem nyíltforrású az FB kódja, algoritmusa, így max találgatni lehet, azt meg minek.
2/3 anonim válasza:
Nálam azokat teszi oda, akikkel sokat beszélek vagy sok posztját nézem/lájkolom
3/3 A kérdező kommentje:
de nálam pont olyanok vannak elöl, akikkel Minimum fél éve nem beszéltem (exem családja pl. őket nem is likeolom... nyilván) vagy messengeren sosem beszéltünk.
lehet h engem pl ők megneznek többször?
2020. szept. 30. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!