Paradicsom31 kérdése:
Acer aspire one zg5 notebookom bekapcsolásakor a ventilátor zúg, de semmi nem történik. Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Volt már ilyen probléma, akkor találtam egy oldalt, ahol egy billentyűlparanccsal elő lehetett hozni egy ablakot, ahol valamit állítottam, aztán megjavult. Már nem tudom, hogy mi volt ez a billentyűparancs.
Akksija nincs, töltővel megy.
Újraindítottam sokszor, kábelt is ellenőriztem. Szervizbe nem szeretném vinni, régi már, kB. 9 éves notebook.
Valakinek van ötlete?
Előre is köszönöm.
2020. szept. 26. 11:35
1/1 CspCsj válasza:
Itt hasonló helyzetre írnak egy BIOS frissítést:
Fn+Esc nyomva tartása közben kell bekapcsolni, miután a gépnek megfelelő BIOS-t tartalmazó pendrive-ot csatlakoztattál. (bekapcsolás után, ha elengeded a billentyűket, akkor a LED villogni fog, amíg tart a folyamat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!