Minek facebook_oztok?
Sztem a mai emberek innnen szedik az onbizalmukat, minel tobb a like, annal jobb vagyok, illetve folyamatos visszajelzes,megerosites kell, hogy jo vagyok!
Mit gondoltok? Oszinten! Miert hasznaljatok?
Messanger van fb nelkul mieott ezt irna vki, h ezen tartja a kapcsolatot masokkal

"Oszinten! Miert hasznaljatok?"
Benne vagyok túrázós csoportokban, kéktúra, teljesítménytúrák. Ezekkel kapcsolatos hírek, programok. Rengeteg túráról, kirándulási lehetőségről FB-n értesültem. Volt amikor másokkal is össze szerveztem, meghirdettem, hogy megyek és van a kocsiban X hely, stb. Ezekből lett "maradandó" barátság is.
Ezek mellett számítástechnika, autók, gépek, vasutak, elhagyatott helyek. A Facebook jól eállítva egy tökéletes hírolvasó.
Ezek mellett albérleti, lakás csoportok, sokkal jobb lehetőségek vannak bennük mint csak úgy "neten". Vagy álláshirdetéses csoportok.

Mert vannak közösségi csoportok, amiket máshol nem lehet elérni a programok és más infók eléréséért.
Amiknek előtte még volt saját oldaluk, azok is megszüntették, és csak a fb-on vannak már.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!