Miért lett ilyen szar a gépem?
2 éve vettem használtan, nagyon jó gép volt ment mint az állat,semmi gond nem volt vele, szóval tényleg tökéletesen működött.
Csak 40GB-s,semmilyen játékot nem visz/vitt,de nem is érdekel megvagyok azok nélkül is,nekem elég ha gyors az internet.
Így is volt, de tényleg egy rossz szót nem lehetett rá mondani.
Most meg?!
Ha lenne itt egy kalapács azzal verném darabokra.....
Lassú,lefagy,akadozik, tehát most minden negatív elmondható róla.
Tény,hogy túl terhelt, ,sokat fotózok és ide kerülnek az átlagosan 1-2 MB méretű képek,de ezeket szoktam kiírni CD-re ,volt már hogy csak mb szabad helyek voltak a C meghajtón,más meghajtó a D-n kívül meg nincs rajta oda nem lehet pakolni.
De mikor az a kevés hely volt rajta akkor is kifogástalanul ment.
Jelen pillanat úgy 300 MB hely lehet rajta, ezért most kiírtam a képeket CD-re,de akkor is max 4-5 GB szabad hely lesz rajta, és egyszerűen nem tudom mi a szar foglal annyi helyet?!Már egy deka kép sincs a gépen, de azért tele van.Nem nagyon értek hozzá, de én úgy látom vannak felesleges dolgot ha a C meghajtón keresek, de nem merek kitörölni semmit nehogy összeomoljon a rendszer.
Naponta 10-15-ször kell újraindítanom, és akkor egy 5-10 percig egész gyors.
Vírust nem talál az Anti Vir.
De most abban kéne segíteni,hogy ha valaki tud,hogy mi a francért zöldült be a képernyő sarka??
Ott ahol a Start és az óra van mindkét oldalt zöld a képernyő, de ha elforgatom a monitort akkor visszaáll,csak hát úgy meg nem látom a képernyőt...
Mi lehet a gond??Már szét robbanok ettől a szartól olyan ideges vagyok tőle....
(Most is másodpercekkel később mutatja a betűt amit írok)
Már készülőben van egy új gép megvétele, csak még egy kevés pénz kell, de én addig megőrülök ettől, segítene valaki??
Használhatnál Ubuntut... :)
A zöld képernyő pedig szerintem a monitor kábelje, azt kicserélheted, nem olyan drága.
A zöldülést sikerült megoldanom:)
A gép már felajánlotta,hogy törli a nem használt illetve felesleges fájlokat, de az a gond,hogy van 30-40 olyan kép amiket nem írtam ki CD-re mert azok kellenek, és nem akarok folyton CD-t betenni,hogy ha megnyitom azokat, meg ilyesmi,de van,hogy nem használom őket,és akkor az nem használt fájlnak minősül így törli, és az nem lenne jó....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!