Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Eszerint megszűnhet Magyarorsz...

Eszerint megszűnhet Magyarországon a Facebook? Ugye nem?

Figyelt kérdés

[link]

Nekem a Facebook nem arra való, hogy bohóckodjak rajta, hanem azon tartom a kapcsolatot olyan emberekkel, akik távol élnek.

Nem lenne jó, ha ez a felület megszűnne. Akkor most mi van?

2020. szept. 22. 21:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
93%
Ezer és egy módja van távol élő ismerősökkel való kapcsolattartásnak és a Facebook messze nem a legjobb ezek közül.
2020. szept. 23. 06:11
 12/19 anonim ***** válasza:
13%
Nem fog megszűnni. A Facebooknak nagyobb hatalma van, mint az EU-nak vagy bármelyik európai kormánynak.
2020. szept. 23. 08:58
 13/19 anonim ***** válasza:
91%

Max kivonul, de megszunni ettol nem fog. Es ha ki is vonul, van/lesz helyette valami mas ami felvaltja. Anno nagy divat volt az MSN Skype, Myvip, IWIW es mara mind eltuntek. Na jo a skype-ot meg azert hasznaljak, de mar az se annyira nepszeru. Inkabb munkahelyeken hasznaljak, es az idosebb korosztaly koreben hasznalatos program.

Szoval nem kell parazni.

2020. szept. 23. 13:24
 14/19 anonim ***** válasza:
72%
Pánikbetegség ellen a háziorvosnál lehet pirulákat iratni.. ;P
2020. szept. 23. 13:55
 15/19 anonim ***** válasza:
90%
Nincs semmi, majd megegyeznek. Az EU tagállamok vezetői nem vállalják azt a kockázatot, hogy elsöpörje a rezsimjeiket a népharag, a FB pedig nem mond le egykönnyen egy 400+ milliós felhasználói táborról.. blöffháború, meglátjuk, ki pókerezik jobban :-)
2020. szept. 23. 13:55
 16/19 MolotovPunk ***** válasza:
37%

Őszintén szólva nekem nem lenne nagy veszteség.Kb 9 éve nem használok fészet,de nem is hiányzik,sosem érdekelt az igazán.Kapcsolattartásra pedig létezik Skype,telefon,meg sok más hasonló program.A face pedig már elérte a csúcspontját úgy 2012-2014 környékén.Onnan már csak lejtmenet van...

Ha visszahoznák az IWIW-et az viszont nekem hasznos lenne.Azt szerettem.

2020. szept. 24. 13:45
 17/19 anonim ***** válasza:
13%
Érdekes,hogy a facebookos kérdéseknél mindig megjelenik a facebook gyűlölő klán.
2020. szept. 25. 08:28
 18/19 anonim ***** válasza:
84%
Nem facebookos kérdéseknél miért jelenne meg?
2020. szept. 25. 08:30
 19/19 anonim ***** válasza:
16%

Kérdés ha nem szereted akkor minek keresel vele kapcsolatos kérdéseket? Vagy ha véletlen látsz egyet miért nem ignorálod?

De lehet persze csak én nem törődök általam nem szeretett dolgok kérdéseivel.

2020. szept. 25. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!