Mi baja lehet a laptopnak?
Egyszerűen baromi lassan jelentkezik be, tehát a win képernyőt bámulom vagy 5 percig, de aztán patika minden, rohadt gyors, ha már megkapom az asztalt.
Nem tudom mi lehet ez...
Win 10 van fent, Acer F5 laptop, bár ez jelen esetben nem sokat számít.

Nem volt belerakva ssd, meg semmi más hardvercsere.
Szerintem egy éve volt reinstall.

Sok minden olyan baja lehet, amire nincs elég idő, hogy bárki is rájöjjön, így tehát mondhatni idő spórolás, ha megpróbálod újratelepíteni a gépet, természetesen valami újabb kiadású rendszerrel, és ha akkor is fennáll a probléma, legalább már tudni vélhetjük, hogy valami hardware-es probléma lehet. Ha meg minden pöpec, akkor megspóroltál 5 perc várakozást.
(persze az is megeshet, hogy a rendszer (gondolom Windows 10) a háttérben frissítési procedurákat csinál, amiről persze téged nem tájékoztat, talán érdemes belesni a gépházba a frissítések közé...)

"Dolgozik" a win10...motivál az új gép vételére;)
Telepítsd újra azt a sz@r rendszert s tiltsd le a frissítéseket a fenébe.
Erre a gépre csak win10 tehető úgy látszik a gugli szerint...szerintem már agyon van frissítve, azért döglik.
Ajajaj.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!