Honnan szerzik be?
A harderaprón egy csomó ember termékkulccsokkal foglalkozik.
De honnan szerzik be a kulcsokat?

Vannak kimondottan erre szakosodott kulcs-generátor programok.
Én is sokszor használtam már ilyeneket. XD

olcsón hozzá lehet jutni máshonnan, illetve közvetlen a forgalmazótól vállalatok számára.
Nagy it cégeknél dolgozott haverom mondta, h win 10 homeból van 100 termék kulcsuk, de az senkinek nem kell és a cégnél se tudják használni.

#5ös szépen leírta, pontosan így történik. Persze néha van még egy (akár magyar) közvetítő akin keresztül megy az egész.
#2 válasza olvasása közben pedig elgondolkodtam, hogy miért nem szűrik az oldalon az értelmi fogyatékosokat.
Üdv: Az egyik legnagyobb szoftvereladó Hardveraprón :)

Mennyiségi licenszes kulcsokat adnak el.
Pl a külföldi ipse #1 megvesz "egyben 100 kulcsot", ebből felhasznál 40-et, a maradék 60-at eladja.
Ezt megveszi #2 Magyarországon, majd tovább értékesíti, igen nagy hozamú profittal - de még mindig jóval olcsóbban, mint az MS
Bár nekem a laptophoz volt OEM licensz, az MS_Office 2019-hez 490 Ft - ért vettem a kulcsot (És egyből sikeresen aktiváltam is)
(Más kérdés, hogy azóta letöröltem, és visszatértem a jól bevált 2007-hez :) )

#7 hülyeséget ne mondj köszi :D
Nagyon nem mennyiségi licenszes kulcsokat adunk el :/
#6os voltam

#7 Lehet, hogy Te pont nem, de futottam mér bele ilyenbe (is)
Sőt, olyanba is, hogy eladta a kulcsot, de többen "vették meg", mint ahány mennyislg még volt neki valójában, és ezáltal jónéhány ember nem tudta érvényesíteni, mert elérte a "limitet"

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!