Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Vettem egy routert és amikor...

Pistavagyok2.0 kérdése:

Vettem egy routert és amikor bekapcsoltam akkor néha amikor olyan kedve van akkor újraindítja magát. Ez minden routernél így van vagy csak én rontottam el valamit? Esetleg hogy lehetne kezelni ezt a problémát?

Figyelt kérdés
2020. szept. 18. 20:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem szanadna ujraindulgatnia.. hogy miert teszi, igy latatlanba nem. lehet megmondani
2020. szept. 18. 20:41
 2/4 anonim ***** válasza:

nekem egyik routerem sem indult újra magától soha...

pontosan milyen típus?

2020. szept. 18. 20:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem kellene újra indulnia, nagyon nem lehet elrontani egy router bekötését. kábelek megfelelő helyre vannak bedugva? hány eszközzel csatlakozol rá?
2020. szept. 18. 21:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Próbáld ki azt, hogy reseteled, aztán állítsd be újra. Ha ezután is ezt csinálja, akkor próbáld meg a legújabb firmware-re frissíteni.
2020. szept. 18. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!