Egy kicsit túl melegszik a laptopom, garanciális, csinálnak vele valamit?
Figyelt kérdés
Konkrétan 90%-on megy a proci, úgy, hogy van alatta hűtőpad... Tudom az egy picikét k*rva sok! Csak egy venti van benne, de az sokat nem ér. A processzor se megy rendesen, mert nagy igénybevételnél nem kapcsolja be a második magot csak az egyik megy, bitang lassú úgy a gép, gondolom a meleg miatt, így nem bírja sokáig, ha beviszem a boltba csinálnak vele valamit? Új korában nem volt ilyen.2010. aug. 6. 19:15
1/5 anonim válasza:
Ha 90%-on megy a proci, amint írod és nem csinálsz semmi különösebbet, akkor bekaptál egy vírust...szerintem.
2/5 anonim válasza:
A leírásodból arra következtetek,hogy cserére van szükség.
Le kell cserélni a felhasználót.
3/5 anonim válasza:
Melegedesert nem fognak vele semmit csinalni, max kitisztitjak.
4/5 A kérdező kommentje:
Felhasználót kell cserélni? Most jól beoltottál hallod! Meg is oldódott a problémám, már nem melegszik, hála a hasznos válaszodnak... Nyomorult. Melyik mondatnál akadtál el? Elsőt sikerült memorizálni? Talán a második zavart be, hogy van benne egy csillag, és nem tudod behelyettesíteni a hiányzó betűt? Nem értem... Várj! Meglesz... A mag, nehéz szó? Vagy a jelentése nem tisztázott? Na mindegy, próbáljunk a kérdésre koncentrálni!!! Ha átment, akkor megköszönném, ha valaki tudna valamit, vagy tapasztalata lenne, ha nem ment át, akkor meg ne törd magad. Amúgy az elsőnek köszönöm!
2010. aug. 6. 22:11
5/5 A kérdező kommentje:
Fain, akkor berakom a hűtőbe, vagy nem tom...
2010. aug. 6. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!