Hogyan lehet felvenni a kapcsolatot a gmailel?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Sajnos új telefont kaptam és be szeretnék jelentkezni a gmailomba. Úgy tudtam tudom a jelszót de kiderült hogy mégsem. Több próbálkozás után az elfelejtettem a jelszót opcióra mentem, de ott csak az utolsó jelszómat kérte, amire emlékeztem. Persze ez is helytelen volt és a domain adminisztrátorához irányitott. Nem szeretném elveszíteni az gmailem, és mást se csinálni mert van pár nagyon fontos emailem ezen a felhasználón és máshol nem kaphatom őket megint meg. Gondoltam valahogy csak feltudnám velük venni a kapcsolatot, de hogyan? Válaszukat előre is köszönöm.2020. szept. 15. 18:22
1/4 anonim 

válasza:

Ha beírod gugliba, hogy "Google Support", akkor rögtön az első találat lesz.
2/4 anonim 

válasza:

(És ha ott meg letekersz alulra, egyből van is egy olyan rész, hogy Your Account és Can't access your account?)
3/4 A kérdező kommentje:
Ugyan azt adja ki. Forduljak a domain adminisztrátorához.
2020. szept. 15. 18:47
4/4 anonim 

válasza:

Innen indulnék:
Az adminisztrátorhoz akkor lehet/érdemes fordulni, ha a google account-od nem privát, hanem valamilyen szervezeti (pl. céges) fiók.
Ha nem az, akkor a fenti linken tudsz végigmenni, a Google nem tart ügyfélszolgálatot, sehogy nem fogod őket elérni, a végletekig automatizált az egész, valahova csak eljutsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!