Microsoft EDGE esetében hogyan lehet parancsikont az asztalra küldeni?
Google Chrome esetében böngészés közben, ha a megnyitott tartalomról egy parancsikont akarok létrehozni az asztalon, akkor a jobb felső sarokban levő három függőleges pontre kattintva feljön egy ablak, azon belül a "További eszközökre" kattintva rámutatva feljön egy másik ablak, és azon belül a "Parancsikon létrehozása" feliratra kattintva megjelenik egy másik ablak és rákérdez, létrehozza a parancsikont, majd nyugtázva megjelenik az asztalon a létrehozott parancsikon.
Internet Explorer esetében a "Menüsorban" a "Fájl" feliratra kattintva feljön egy ablak, majd abból kiválasztva a "Küldést", majd "Parancsikon az asztalra feliratra kattintva, azt nyugtázva megjelenik a létrehozott parancsikon.
A Microsoft Edge esetében hogy lehet asztali parancsikont egy adott, megnyitott weboldalról létrehozni?
Köszönöm a válaszodat.
Az Edge böngésző verzió száma:
85.0.564.51 (Hivatalos build) (64 bites)Annyi van még feltüntetve a névjegynél, hogy a MIcrosoft Edge naprakész.
Honnan tudom megállapítani, hogy ez az új Edge Chromium?
Eddig mindig a Windows Updatevel frissítettem a Windows 10 Home operációs rendszeremet.
Köszömöm.
Mi lenne a másik megoldás?
Köszönöm szépen. Az előző megoldás egyszerűbb.
Más:
Az Edge esetében az ESET Internet Security biztonságos böngészője nem működik. Explorer és Chrome esetében használható. Felhívtam a Sicontat céget, de ők sem tudtak ebben segíteni. Mondták, még fejlesztés alatt áll vélhetően az Edge.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!