Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Wifi jel erősítése 30 méternyit?

Wifi jel erősítése 30 méternyit?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az internet bekötésének idején (egyben van a tv, telefon, egy boxból jön minden) a Huawei 2 antennás routert (ebből jön a tv, telefon is) a lakás leszélsőbb helyére tették, most pedig a telek hátsó felében, mintegy 30 méterrel hátrébb és 10 méterrel lejjebb lenne szükség internetre. Egy TP Link repeater van, de ez kevés, olyan 20 méterig működik, és nem a legerősebb.

Digisek vagyunk.

Tudnátok bármilyen megoldást javasolni, ami közel 30 méterre elviszi a netet, hogy azzal dolgozni lehessen? A kábel végigvezetése elég drasztikus ötlet, bármi mást próbálnék inkább ki.

Köszönöm a segítséget!

2020. szept. 14. 19:55
 1/6 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyenünk van

2020. szept. 14. 19:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Én bedugtam a routerbe egy utp-t, annak a végére egy wifi access point-ot, és ugy van az egész kertben is wifi. Jah, az ap-t a padlásra tettem, ott akadályozza a jelet a legkevésbé bármi.
2020. szept. 14. 20:30
 3/6 A kérdező kommentje:
Amit linkeltem, az is elvileg ilyen készülék, de nekem gyenge, alig visz el 15 méterre.
2020. szept. 14. 20:48
 4/6 BeefEater ***** válasza:

Ahogy a kettes mondja: kábelezz el a ház végéig és tegyél oda egy access pointot.

A repeatereket nem javaslom, mert bár lehet, hogy működik, de az olcsóbbak általában megfelezik a wifi sávszélességet.

2020. szept. 15. 13:24
 5/6 A kérdező kommentje:

Tudnátok konkrét terméket linkelni nekem, ami jó lenne a számomra?

Köszönöm Nektek a segítséget!

2020. szept. 15. 13:59
 6/6 BeefEater ***** válasza:
Magamnak valószínű Unifi UAP-AC-M -et tennék kintre. (Nem azért, mert a marketingesek ráírták, hogy mesh, hanem mert ez tűnik a legolcsóbbnak a kintre szántak közül.)
2020. szept. 15. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!