Hogyan tudom a windowst telepíteni pendrive-ról vagy cd-ről, ha nincsen itthon másik gép, amin meg tudnám csinálni a bootolható pendrive-ot? (Vagy cd-t)
Figyelt kérdés
2020. szept. 12. 05:52
1/7 anonim válasza:
Ha van OTG kábeled, akkor dugd rá a telefonra, és csináld meg azzal. Felraksz egy terminált, és dd. Vagy menj el könyvtárba, ismerőshöz, családtaghoz stb., ahol van másik gép.
3/7 anonim válasza:
Ezért kell tartani mindig egy telepítő pendrive-t, ha nincs másik számítógéped. De egyébként kérsz egyet kölcsön vagy átmész valami ismerősödhöz és a MS hivatalos oldaláról Media Creation Tools-al megcsinálod.
4/7 A kérdező kommentje:
Hát, nem nagyon tudok megkérni senkit, a szomszédokkal nem jó a viszonyom, mást meg nem ismerek a lépcsőházban.
Esetleg ha egy számítástechnikai üzletbe bemegyek, ott megcsinálják?
2020. szept. 12. 11:14
5/7 anonim válasza:
Mintha a Media Markt reklámozta volna hogy az okospultnál tudnak ilyennel segíteni. De nem vagyok benne biztos.
6/7 A kérdező kommentje:
Hát én egy vidéki kisvárosban lakom, itt nincsen MediaMarkt. :D
De délutánra sikerült egyik munkatársammal megbeszélnem, meg próbálom megcsinálni. Elvileg nem bonyokult, n-betűs torrent oldalról már leszedtem a win10-et, pendrive-om van (128gb) és csak a Rufust kell letölteni, az elvileg megcsinál mindent. A pendrive-on már rajta a Win, azt kimásolom az asztalra, majd jöhet a Rufus és elvileg ennyi. Aztán rá a gépre, biosban átrakni a boot-ot pendrive-ra azt ennyi?
2020. szept. 12. 12:32
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!