Nem működik a gépem mit tegyek ? Ha áram ellátás alatt van akkor el kezd sípolni ha meg nincs áram alatt akkor meg nem . Hosszú sípolás és nem hadjárat abba gondolom az alap lappal van valami .
Figyelt kérdés
2020. szept. 11. 12:44
11/19 anonim válasza:
Még csinálj egy cmos resetet, vagy ha az nem megy, áram le, elem ki, elszívsz egy cigit (vársz 5 percet), és vissza.
12/19 A kérdező kommentje:
Oké megpróbálom de a cm-es et nem tudom mert be se kapcsol se semmi ...
2020. szept. 11. 13:29
13/19 anonim válasza:
cmoshoz az a lényeg, hogy ne legyen bekapcsolva, de az elem ugyanazt csinálja, szal rajta :D
14/19 A kérdező kommentje:
Helyzet jelentés mostmár zaggatottan csipog ...
2020. szept. 11. 13:47
15/19 A kérdező kommentje:
Az mit jelent ?
2020. szept. 11. 13:49
16/19 A kérdező kommentje:
Úgy értve hogy tű tű tű tű tű tű
2020. szept. 11. 13:50
17/19 A kérdező kommentje:
Van a videó kártya mögött egy fém cucc az alap lapon és az forró
2020. szept. 11. 13:54
18/19 anonim válasza:
Az a chipset és az forró szokott lenni.
19/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom ,hogy te ki vagy mármint úgy értve hogy szerintem te informatikus vagy ... Na kariered során láttál már olyat ,hogy pityogott egy gép úgy hagytad 30 percig és jó lett ? És most arról írok ... Na mindegy azért köszi a segítséget meg az időt amit rém szántál ... :D
2020. szept. 11. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!