Zsír új gépen hogy kell monitort bekötni?
Figyelt kérdés
Vettem egy zsír új konfigot, windows nincs rajta. Meg vettem monitort is. Most minden kábelt összekötöttem (monitort hdmi-vel kell) és azt írja ki a konitor, hogy nincs jel. Miért? Két hdmi port van a minitoron, de minden jó, ahova van csatlakoztatva a monitor, az van beállítva. Még is azt írja, hogy nincs jel, pedig gépet sikerült bekapcsolni. Mi lehet a gond?2020. szept. 11. 12:27
1/8 anonim válasza:
Ha van videókártya a gépben, abba dugd a monitort, ne az alaplapi kimenetre. Ha nincs, ellenőrizd, hogy a processzorban van-e GPU mag. Ha nincs, nem lesz mi képet adjon, ezért nincs is. Egy videókártya behelyezésével orvosolható ez a probléma, persze a monitort is arra kell majd kötni.
2/8 anonim válasza:
"Két hdmi port van a minitoron"
És ha átdugod?
3/8 A kérdező kommentje:
#2 nem működik
#1 Van videokártya, abba dugtam bele, de akkor is azt írja, hogy nincs jel
2020. szept. 11. 12:39
4/8 anonim válasza:
Akkor valamelyik komponens rossz lehet. Ha kötsz az alaplapra PC hangszórót, az általában elcsipog ilyenkor egy hibakódot, amiből megtudod, hogy mi a gond.
5/8 anonim válasza:
6/8 A kérdező kommentje:
Na, elvittem a monitort a tv-re rá raktam, ott egyből jött a jel. Aztán vissza vittem a géphez, nem, újraindítottam majd aztán jötta végre a kép. Köszi a válaszokat. Úgy tűnik, be kellett bikázni a monitort :D
2020. szept. 11. 12:56
7/8 anonim válasza:
#5 a 80-as évek óta a PC hangszóró (angolul PC speaker) az alaplapra kötött csipogó hangszórót jelenti. Akkoriban a játékok is abból adták a hangjuk, ma már a hibajelzésen kívül, illetve annak a jelzésén, hogy minden rendben, nincs más funkciója.
8/8 anonim válasza:
#7-es, Így van. És szerinted ez azt jelenti, hogy akkor már senki nem értheti félre? Főleg egy Z generációs kezdő, aki segítségért jött ide, vagy csak idetéved és olvassa a válaszokat. (fp)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!