Mennyi idő amíg a PCX öszzerakja a konfigot?
Múlt héten csütörtökön (azaz már egy hete) összeraktam (virtuálisan) egy gépet és megrendeltem gép összeszereléssel. Mind ez egy hete és még mindig semmi. Tegnap rájuk írtam, hogy mi a fene van már, azt írták, hogy sok a megrendelés, de ma talán összerakják. Mind ez tegnap. Ma megnéztem a rendeléseim alatt, és még mindig nem rakták össze. Annyi előre lépés történt, hogy tegnapig azt írta ki, hogy "összeszerelés, csomagolás", ha rámentem a rendelési azonosítóra, akkor meg "értesítést követően átvehető", a gépösszeszerelés és bios frissítés meg "érkező" fázisban volt.
Most megnéztem, most már nem "összeszerelés, csomagolás" fázisban van, hanem "bevétlezés alatt" ez jót vagy rosszat jelenet? Ha rá klikkelek a rendelési azonosítóra, akkor ugyan az, mint tegnap. "Értesítést követően átvehető" összeszerelésre meg bios frissítésre meg azt írja még mindig, hogy "érkező".
Mi a szöszt csinálnak már egy hete? És akkor még a posta sehol nincs, mire az ide ér az is van legalább 2 munkanap.
Most írjak rájuk még egyszer?
Másnak mennyi idő alatt rakták össze?
Eszem megáll, soha többé nem rendelek a pcx-ről, eszméletlen lassú, bár az ipon meg nem tudom, hogy milyen, valószínű, hogy gyorsabb, de lehet, hogy lassabb, de inkább onnan kellett volna rendelnem..

Köszi. Kár volt kiírni, mert ma kaptam emailt, hogy összerakták és holnap jön. :D
Persze, hogy türelmetlen vagyok, 730-ba került a konfig monitorral meg egyéb extrákkal és az egészet előre utaltam. :D

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!