Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mennyi idő amíg a PCX öszzerak...

Mennyi idő amíg a PCX öszzerakja a konfigot?

Figyelt kérdés

Múlt héten csütörtökön (azaz már egy hete) összeraktam (virtuálisan) egy gépet és megrendeltem gép összeszereléssel. Mind ez egy hete és még mindig semmi. Tegnap rájuk írtam, hogy mi a fene van már, azt írták, hogy sok a megrendelés, de ma talán összerakják. Mind ez tegnap. Ma megnéztem a rendeléseim alatt, és még mindig nem rakták össze. Annyi előre lépés történt, hogy tegnapig azt írta ki, hogy "összeszerelés, csomagolás", ha rámentem a rendelési azonosítóra, akkor meg "értesítést követően átvehető", a gépösszeszerelés és bios frissítés meg "érkező" fázisban volt.

Most megnéztem, most már nem "összeszerelés, csomagolás" fázisban van, hanem "bevétlezés alatt" ez jót vagy rosszat jelenet? Ha rá klikkelek a rendelési azonosítóra, akkor ugyan az, mint tegnap. "Értesítést követően átvehető" összeszerelésre meg bios frissítésre meg azt írja még mindig, hogy "érkező".

Mi a szöszt csinálnak már egy hete? És akkor még a posta sehol nincs, mire az ide ér az is van legalább 2 munkanap.

Most írjak rájuk még egyszer?

Másnak mennyi idő alatt rakták össze?

Eszem megáll, soha többé nem rendelek a pcx-ről, eszméletlen lassú, bár az ipon meg nem tudom, hogy milyen, valószínű, hogy gyorsabb, de lehet, hogy lassabb, de inkább onnan kellett volna rendelnem..

2020. szept. 10. 10:28
 1/4 A kérdező kommentje:
Már azon gondolkodtam, hogy rájuk írok, hogy küldjék ki összeszerelés nélkül azt majd én össze szerelem.. Már rég készen lennék.
2020. szept. 10. 10:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Jajjj te :D látom nagyon várod a gepet. Ne legy turelmetlen. Mint irták, sok a rendelés. Egyebkent ha kérsz extrákat (alkatresz teszteles, bios update, gepszereles, stb. ) Az mindig +1-2 nap. Hetfore szerintem nalad lesz.
2020. szept. 10. 16:24
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi. Kár volt kiírni, mert ma kaptam emailt, hogy összerakták és holnap jön. :D

Persze, hogy türelmetlen vagyok, 730-ba került a konfig monitorral meg egyéb extrákkal és az egészet előre utaltam. :D

2020. szept. 10. 18:42
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Off, de Most már felcsigáztál, elárulnád, hogy milyen az a konfig? :D
2020. szept. 10. 19:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!