Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Azt írja ki nekem,a C-meghajtó...

Gyula1971 kérdése:

Azt írja ki nekem,a C-meghajtón nincs elég hely, mit tehetek?

Figyelt kérdés
A karbantartó program jelzi,és szabadít fel helyet,de én újra letöltök képeket,amennyiben a lomtárba dobom,ez is terheli a C-meghajtót? Tehát a lomtárat is üríteni kell?

#meghajtó-hely
2020. szept. 9. 20:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Így van törölni kell onnan is,akkor szabadul fel teljesen a tárhely.

A többi pénztárca kérdése.

2020. szept. 9. 20:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

"A karbantartó program jelzi,és szabadít fel helyet"

Ez már most rosszul hangzik.

Igen, a lomtárba lévő dolgok is foglalják a helyet ameddig le nem törlőd őket. (Persze azután is ott van az adat, csak nincs elérése és így nem foglal helyet látszólag.)

Töröld a felgyülemlett szemetet Total Commanderben.

C:\Windows\Temp (A mappa tartalmát)

C:\Users\Név\AppData\Local\Temp (A mappa tartalmát)

2020. szept. 9. 20:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora C amúgy, hány GB?
2020. szept. 9. 20:55
 4/5 tabaki ***** válasza:
100%

„amennyiben a lomtárba dobom, ez is terheli a C-meghajtót?”

Ketten is megválaszolták, de hogy érthető legyen: A Lomtár is a C meghajtódon van, és voltaképpen nem más, mint egy speciális célra használt, de hétköznapi mappa. Amikor egy fájlt kidobsz, akkor csak átrakod az egyik mappából a másikba, tehát nem nyersz vele helyet. A Lomtár ürítése viszont felülírhatóként könyveli el a benne talált fájlokat, és attól fogva a rendszer azt a részt is szabad területnek tekinti.

2020. szept. 10. 00:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyjából értem,akkor a lomtáram foglalja a helyet. RAM:3 GB.
2020. szept. 10. 11:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!