Próbálom vissza szerezni a battle.net accountom de a
blizzard egy ilyen szépséget kér "megjegyzésnél" ott
lesz mit tudnék csinálni ez ügyben?
Figyelt kérdés
1. A clear picture of the photo ID being held next to the registered user's face.
2. A separate picture of the same photo ID from before next to a public, dated, published document (example: a daily newspaper)
konkrétan a facem és a id cardom csapjam rá egy újság papírra ? kicsit fura ez nekem hogy vissza kapjam az accountom nem elég hogy tudok róla mindent még ilyen is kell.... ui:igen volt 2 step hozzá adva de semmit sem ér ...
Szerintem az arcod mellett, majd egy friss újság mellett is le kellene fényképezned
2020. szept. 9. 16:02
2/8 anonim válasza:
Szokatlan megoldás, de garantálja hogy csak annak állítják vissza a fiókot, aki valóban jogosult rá. Nehogy valaki más kérje, nehogy valaki így próbálja más fiókját ellopni.
Instagramnak is van ugyanilyen biztonsági eljárása, csak ott annyival könnyebb a helyzet, hogy a többi posztolt fotóval is össze tudják egyeztetni a tulajt. Battle.net pedig gondolom a számlázási adatokkal.
2020. szept. 9. 16:03
3/8 A kérdező kommentje:
szóval lehet rosszul értettem de fogok egy újságot lefotózom magam ott egy személyivel ?
2020. szept. 9. 16:26
4/8 anonim válasza:
Két külön képet kell készítened. Egyiken az arcod mellett tarts egy fényképes igazolványt, a másikon meg egy friss újság mellé tedd
2020. szept. 9. 16:30
5/8 A kérdező kommentje:
oh értem köszönöm a segítséget !
2020. szept. 9. 16:31
6/8 anonim válasza:
Lol, fényképezd le a fejed mellette az aznapi újsággal. Ilyet emberrabláskor szoktak küldeni a követelés mellé :D
2020. szept. 10. 13:37
7/8 anonim válasza:
Ugyanaz az elv, ott is azt kérik hogy igazold a személyt és a készítés idejét, hogy nem akarod átverni a másik felet valami hamisítvánnyal vagy kamu személlyel. Az emberrabló is életszerű követeléseket támaszt, ahogy egy weboldal is.
2020. szept. 10. 15:44
8/8 anonim válasza:
Persze, megértem, de ilyet én még nem láttam hogy dátummal kell igazolni a kép készítésének idejét, és van azért pár regisztrációm, ahova kellett önarckép+személyi befotózása. A személyin egyébként is rajta van az érvényesség ideje.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!