Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Vajon miért döglik meg a...

Vajon miért döglik meg a windows mindig?

Figyelt kérdés
Adott egy régebbi kétmagos gép de csak 2gb ram-mal,anno win7 volt rá telepítve de most nem rég újra kellett rakni nem az enyém a gép én csak telepítettem.Olyat csinál,hogy egy ideig működik a windows rajta de aztán egyszer csak a windows töltő képernyőnél nem hajlandó tovább menni.A hdd-t már ellenőrízetm az 100%-os nem tudom ram-nak van esélye vagy akár az alaplap?Vagy akár mondjuk windows frissítés?Egy emberke előttem windows 10-et rakott rá de egy idő múlva az is csak a töltő képernyőig jutott aztán ott meg is fagyott.

2020. szept. 9. 11:26
 1/10 anonim ***** válasza:
RAM is lehet, alaplap is, de HDD is. Az, hogy 100%-os nem jelenti azt, hogy ne lenne rajta olyan szektor ami sokadik olvasásrs működik csak, ha abba bekerül egy rendszerfájl, máris megakad a töltőképernyőn, aztán néha beindul, de inkább nem.
2020. szept. 9. 11:46
 2/10 A kérdező kommentje:

1/

Na de a tesztelő program kimutatná ha gyenge szektor található rajta nem?Legalább két ellenőrző programot futtattam le.

2020. szept. 9. 11:52
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen. Az írás sikerül, így 100%-nak fogja mondani. Egy olvasás tesztet is futtass az írás után, ott fog az ilyen hiba felbukkanni.
2020. szept. 9. 11:54
 4/10 A kérdező kommentje:

3/

olvasás tesztet is futtattam.

2020. szept. 9. 12:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Akkor a HDD ok. A következő lépés a MemTest86.
2020. szept. 9. 12:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Ugyanezt kérdezted a másik kérdésedben is, csak most lehagytad azon infót hogy 30GB eMMC van csak benne. Egy ilyen gépre XP való, nem 10..
2020. szept. 9. 12:12
 7/10 A kérdező kommentje:

6/

Én még nem is kérdeztem ilyet.Egyébként nem az enyém a gép ahogy írtam előtte win7 32bit volt rajta de egy nagy tudású emberke akinek állítólag papírja is van róla rá rakott egy win10 64bites rendszert.Ram bővítéssel nem lenne gond egyik rendszerrel sem csak ugye nem az enyém nem az én pénzem.

2020. szept. 9. 12:18
 8/10 A kérdező kommentje:

6/

Ja és ebben egy 150gb hdd van

2020. szept. 9. 12:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Tegyél rá tisztán egy win7 home prémium x32-t.. (ami a matricán van)
2020. szept. 9. 12:24
 10/10 A kérdező kommentje:

9/

Azt raktam rá

2020. szept. 9. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!