Miért írja, hogy a böngészőm "nem kompatibilis" a 3D szerkesztővel, ha pár perccel korábban még kompatibilis volt?
3D modelleket szeretnék szerkeszteni, leírást, hátteret stb. dolgokat hozzáadni egy internetes megjelenítő oldalon. (sketchfab a neve, ha ez számít)
Viszont kiírja, hogy "nem kompatibilis" a böngészőm - konkrétan: "Sorry, your browser is not compatible with the 3D settings editor."
- a böngészőm frissítve van
- a böngészőm ott van a felsorolásban az oldalon a kompatibilis böngészők között
- minden ajánlott hibamegoldó beállítást elvégeztem
- ami a legfurább, hogy 10 perccel ezelőtt egy másik modellt tudtam szerkeszteni gond nélkül ugyanezen az oldalon, akkor még kompatibilis volt, most pedig már nem?
Ezt gyakran eljátssza, nagyon ritkán tudok elkészíteni egy-két modellt, így nagyon lassan tudok haladni. :(
Próbáltam minden böngészővel, amit ők kompatibilisnek tüntetnek fel, de mindnél ez volt. 1-2-3 modellt probléma nélkül lehet szerkeszteni, majd utána kitalálja hogy "nem kompatibilis" és aznapra vége a munkának.
Miért van ez, és mit tehetnék, hogy tudjak haladni??
„Miért van ez...”
Fogalmam sincs.
„...és mit tehetnék, hogy tudjak haladni??”
Lehet, hogy maradi vagyok, de nem muszáj online szerkeszteni. Használj Blendert, az nem hagy cserben. Utólag majd feltöltöd a modellt, mikor a Sketchfabot éppen jó kedvében találod.
Az a baj, hogy kis annotációkat szeretnék hozzáadni a modell bizonyos pontjaihoz (bescannelt műtárgyakról van szó, amikhez a szakértők fűznének kommentárokat) ezt pedig ez az oldal tudja.
A feltöltést se én végzem, az enyém csak a szerkesztés munkafázis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!