Kissaladar kérdése:
Milyen levelezői fiók jobb , a gmail elegem van , ilyen citrom mailek nem érdekelnek , ki mit javasol ?
Figyelt kérdés
#levelezés #levél fiók
2020. szept. 8. 16:31
21/28 anonim 

válasza:

20. Nem az a lényeg, hogy több helyről jelentkezel be, hanem az, hogy egyszer csak eltérsz a megszokottól. Téged úgy "ismer", mint aki így szokott bejelentkezni ezért nem zár ki hisz ez a megszokott. De miért életszerű az, hogy aki mondjuk már két éve minden nap csak egy bizonyos helyről és mondjuk csak a thunderbirdel nyitogatja az emailjeit azt kizárják mert elköltözik vagy mert most az egyszer az életben a mobilján szerette volna megnézni a leveleit mert fontos emailt vár. Velem pl. ez megtörtént.
Bár van egy olyan gyanúm is, hogy ezzel tényleg inkább azokat szivatják akik nem regisztrálták be a fiókhoz a mobilszámukat. Akiket soha nem zárt ki szerintem mind megadták vagy létesítéskor vagy menet közben. De ez csak tipp.
22/28 anonim 

válasza:

21: De én is úgy csinálom, hogy mindig a saját gépemen jelentkezem be. Ha bejelentkezem, mert egyébként mobilon használom 90%-ban. Aztán egyszer csak máshonnan, más gépéről, más országból. Semmi rendszeresség vagy szabályosság nincs benne. Van, hogy minden hónapban utazom. Aztán vagy, hogy majdnem egy évig semmi. És mindig küldi az értesítést, hogy honnan jelentkeztem be. De soha nem volt benne semmi, hogy ez gond lenne, hogy máshonnan jelentkezem.
23/28 anonim 

válasza:

És még annyi, hogy én sem adtam meg telefonszámot :)
24/28 anonim 

válasza:

Hát nem tudom. Még egy olyan is lehet benne amit a google-on és pl. a facebook-on tapasztalunk, egyszerűen kiválaszt a rendszer algoritmusa valamire és téged máshogy kezel, gondolom valamiféle teszteket végez így. Például biztosan többen tapasztalták amit én, hogy anno a google kiválasztotta őket az újfajta képmegjelenítésük bevezetésekor és nem engedte visszaválta sehogy sem, hiába töröltem a cookie-kat. Ezt random felhasználókkal csinálják például. Vagy most a facebook általában mindenkinek engedett egy ideig váltani az új és klasszik nézet között, de van olyan akinek ezt az opciót egyszerűen iktatta van aki még a mai napig váltogathat.
25/28 anonim 

válasza:

Gondolom a telefonos bejelentkezés a kulcs, ott a GPS alapján le tudja követni, hogy reális e, hogy más országból jelentkezem be.
26/28 A kérdező kommentje:
Sziasztok , azt hiszem búcsút mondhatok a fiókomnak , nem enged be még mindig , a megadott plusz fiókba megérkezik a kód azt beírom utána kéri a nevem , na most az a röhely az egészben , hogy közli velem a guggli , hogy ilyen nevű felhasználó nem létezik az adatbázisban , ez a fiók kb 7 éve van meg nem volt vele eddig probléma semmi , most nem tudom mi a túróért szarakszik ennyit , mindig egy gépről léptem be , máshonnan sosem . telefonos emlékeztetőt sem fogadja el , úgyhogy kb most rohadt mérges vagyok már erre a szarra .
2020. szept. 9. 23:03
27/28 anonim 

válasza:

Ha megvigasztal valamennyire engem is több fiókból zárt már ki máshonnan bejelentkezés miatt és tényleg semmiféle módon nem tudtam elérni, hogy visszaengedjen. Viszont minden ilyen fiók feloldódott magától!! Csak erre sokat kell várni az a baj. Szerintem a google az így lezárt fiókoknál érzékeli, hogy jé érdekes már egy jó ideje a saját tulajdonosa sem akart bejelentkezni többé, akkor valószínűleg csak nem illetéktelen próbálkozott anno, úgyhogy felodja a lezárást. Hogy ez mennyi idő nem tudom. Én lemondtam a fiókokról és több hónap után csak kíváncsiságból rápróbálkoztam és csodálkoztam, hogy na most meg csak úgy beengedett.
28/28 anonim válasza:
Engem is kizárt ez a rohadék Gmail. Letiltotta a fiókomat, pedig biztonsági e-mail cím is volt beállítva és megkapom a biztonsági kódot, de egy baj van, telefonszámot nem állítottam be, ezért hiába akar sms-t küldeni, semmilyen telefonszámot nem fogad el. Iszonyatosan fontos levelek vesztek el, munkahelyhez használtam ezt a fiókot, mert 13 éve teljesen megbízható levelező program, de most nálam is betelt a pohár. Engem is azzal ba..szogatott, hogy új eszközről jelentkeztem be. Persze, mert otthonról is dolgozok, hol laptopról, hol Pc-ről, hol a munkahelyen a laptopról. Mi a franc köze van hozzá, ha tudom a jelszavamat??? Simán tudnám bizonyítani, hogy enyém a fiók, még az e-mail címemből is kiderül, mert benne van a munkahelyem neve, de nincs ügyfélszolgálat. A magán e-mail címembe is hol beenged, hol nem. Mikor milyenje van. De az legalább még nincs tiltva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!