Blacmoneyhu kérdése:
Hogyan törölhetem a régi youtube videóimat?
Figyelt kérdés
Az a problémám hogy amikor meg fiatalabb voltam felraktunk par hülye videót az lenne a kérdésem hogy ha nem tudok bejelentkezni a fiókba akkor tudok írni a youtubnak vagy esetleg mas megoldás van hogy törlődjön a video?2020. szept. 6. 10:59
1/5 anonim válasza:
Ha 4-5-en jelentik, akkor törlődik.
2/5 anonim válasza:
Így nem lehet, be kell jelentkezni hozzá és onnan törölni.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2020. szept. 6. 13:24
4/5 anonim válasza:
csatlakozom a 2eshez
csak akkor tudod törölni, ha bejelentkezel azon acsatornán, amin felraktad
ha jelented (és több csatornáról is), nem fogják szerintem törölni, ha nincs olyan tartalom, ami kifogásolható
írhatsz nekik, de nem hinném hogy sikerrel jársz, mert elméletileg mindenki írhatja, hogy az a régi csatornája volt
Mégis so szerencsét, remélem mégis megoldódik a probléma!
5/5 anonim válasza:
KB sehogy.. Nekem is van fent pár régi videóm, amiket sajnos törölni nem tudok, mert a csatornára nem enged belépni. Jelentgettem én már ezerszer. Próbáltam már üzenetet is írni a YT-nak, de semmi. Így csak remélem, hogy sose kerülnek előtérbe, vér ciki lenne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!