Lehet, hogy fura kérdés, de 6 vagy 8 év után most először lesz újra számítógépem. Mit érdemes újra át ismételnek, legfőbb képpen hogyan?
Figyelt kérdés
Hogyan tudnék felzárkózni? Én 6-8 éve még leragadtam a win7-nél, nem tudom, hogy hogyan működik a win10.
Valamint a régi dolgokat, amiket már elfelejtettem, hogyan tudnám át ismételni? (Mint az excel, word, stb). Legfőbb képp az általános felhasználás ismétlése érdekelne. Mennyire más a win10, mint a 7, stb.
Ki mit javasol, hogyan tudnám átimsételni a rég elfeledett dolgokat, tulajdonképpen újra megtanulni?
2020. szept. 4. 19:05
1/3 anonim válasza:
Atlagfelhasznalonak ugyanugy mukodik a W10 is. Meg kell szokni az uj feluletet, es ennyi.
2/3 anonim válasza:
Tedd fel a 10-et, és próbálgasd. Jobb megoldás nincs, mert rengeteg dologban változott a rendszer a 7-hez képest. Meg persze használd a súgót.
Irodai programok esetén pedig vannak ingyenesen elérhető oktatóvideók, azok ahhoz pont elegek, hogy felelevenedjenek a régi emlékek.
3/3 A kérdező kommentje:
Oké, köszi!
Meg persze rengeteg kérdést fogok ide kitenni :D
2020. szept. 4. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!