Rendeltem tárhelyet domainemhez, email fiók probléma, mi lehet a baj? többi lent
Figyelt kérdés
Vettem egy tárhelyet a domainemhez, amihez már volt egyébként tárhely egy másik szolgáltatónál, minden jól sikerült, az új tárhelyen létrehoztam ugyan olyan névvel email címeket mint a másik tárhelyen, levelezőbe(outlook) sikerült is felvinnem őket, megadtam az új tárhely smtp és imap szerver elérését, a leveleim ki is mennek, viszont a beérkező levelek nem erre érkeznek hanem arra a tárhelyre ami a másik régi. Mivel ha átírom az smtp és imap szerver nevet a másik tárhelyére ott megkapom a leveleimet, és a másik webmailra meg is érkeznek, de pont ezért vettem másik tárhelyet mivel teljesen le akarom erre válltani, de nem erre érkeznek továbbra se a levelek hanem a régire, pedig már töröltem a postafiókat hogy ne legyen email cím ütközés se, de így se érkezik meg a levél csak kiküldés megy, miért lehet ez?2020. szept. 3. 22:08
1/5 anonim válasza:
A domainben átállítottad az MX rekordokat és az MX-hez tartozó A rekordokat?
2/5 A kérdező kommentje:
Nah igen, sejtettem, hogy valamihez nem értek,... Senki se szólt ilyenről hogy azt át kell állitani hogy megkapjam az új tarhely email fiokora is az üzeneteket, és mire kellene átírni?
2020. szept. 3. 22:17
3/5 anonim válasza:
Az új szolgáltatód által megadott adatokra
4/5 A kérdező kommentje:
Értem, sajnos ehhez nem kaptam instrukciót de fogok majd kérni, esetleg ha a domain nevemet is átregisztralom oda ahol az új tárhely van, akkor ezek a dns rekordok is átírodnak arra aminek lennie kell?
2020. szept. 3. 22:21
5/5 anonim válasza:
Ezt csak a szolgáltatód tudja megmondani, hogy mit vállal és mit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!