Mi az az ssd? Van egy eladó laptop, de azt írta aki árulja, hogy Ssd van benne de azt nem tudom oda adni vele. Nekem egy ugyanilyen tipusú laptopom van, szóval ha abból áttehető akkor még jó is lenne nekem.
Figyelt kérdés
2020. szept. 2. 14:12
1/14 anonim 

válasza:

Az SSD egy teljesen elektronikus háttértár. A funkciója ugyanaz mint a merevlemeznek (HDD), de a működési elv más, ezért gyorsabban működik.
2/14 A kérdező kommentje:
Szóval ha én ezt megvenném akkor a hdd.met kellene áttennem bele?
2020. szept. 2. 14:18
5/14 A kérdező kommentje:
A csatlakozója egyezik vajon? Vagy hány félével szerelhették a fujitsu siemens amilo pi 2512 laptopokat?
2020. szept. 2. 15:00
6/14 anonim 

válasza:

Egyféle csatlakozoval. Sata-val.
7/14 anonim 

válasza:

Én azt találtam, hogy SATA csatlakozó van benne. Manapság a legtöbb HHD-nek, és SSD-nek az van.
8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Az op.rendszernek köze van amúgy hozzá? Erre van telepítve (ezen helyezkedik el? Vagy ha megveszek egy enélküli laptopot alap, hogy újra kell telepíttetnem? [link]
2020. szept. 2. 15:13
9/14 anonim 

válasza:

Az az igazság, hogy még két ugyanolyan eszköz között nem cseréltem háttértárat, lehet hogy újratelepítés nélkül is működne, hiszen ugyanolyan hardvernek, a driverei is ugyanolyanok.
Azért ments el valahova a fontos adatokat (másik háttértár, felhő, stb.), és úgy próbáld ki, hogy működik-e. Próba szerencse.
10/14 anonim 

válasza:

Nehogy kicseréld az SSD-t egy HDD-re!!! Kb 50* gyorsabb az SSD mint a HDD. Sokkal gyorsabb mindennek a betöltési ideje.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!