Mire érdemes elmenteni adatainkat?

Ha megbízol a felhőben (Google Drive, Microsoft OneDrive, Mega stb) akkor egyértelműen oda.
DE ha nem pártolod a Cloud-ot (amit nem értek én sem hogy sok ember miért nem) akkor értelem szerűen egy külső vinyóra, vagy egy NAS-ra.

Google első találata...

***Venni vagy építeni kell ilyet, alap esetben nincs egy átlag embernek NAS-a***
Lényegében külső vinyót is venni kell...

Értem én hogy minimálbéren szenvedsz 12 órát a szalag mellett vagy hasonló, én is ellene vagyok a jelenlegi kormánynak, nekem sem tetszik a 98%-a ami ebben az országban folyik de ennek a folytatása már a "Politika" kategóriába tartozik.
Mindegy nem is értem hogy jön ez ide...
Mint mondtam egy Google fiók annak is ingyenes aki havi 120ezret keres és annak is aki havi 520ezret keres. A 15GB ingyen tárhelyet és a korlátlan mennyiségű Fotó tárhelyet mindenki megkapja INGYEN a Google-től.
De ha ilyen ó divatú vagy akkor vegyél egy 1TB-os külső HDD-t, hiszen a fizetésed úgy is 1980-at ír 🤦
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!